Wat is cryptocurrency?

Het is een cryptomunt. Cryptogeld is “geld”, maar dan als ware in een vorm van een bedrag in ‘cryptovaluta’. Exact is het ‘currency’ zodat het een munteenheid vormt.

Veranderen van munt de Euro, zoals voorheen de Gulden. Eerst was er de gulden, nadien de Euro voor Europa.

Het nieuwe systeem kan Bitcoins worden en Altcoins zoals Redcoin en Reddcoin, maar dan voor heel de wereld. (Belastingtechnisch is er niks, je kan omgerekend van bitcoin naar Euro bruto 2000,- krijgen, maar netto blijft het dan hetzelfde) De overheid kan dit geld niet traceren. Het is gewoon geld maar dan digitaal en zelfs al met een bankpas van de Redcoin en andere cryptocurrency. Bitcoin was de eerste munt overigens, daarna ontstond er door wat splitsingen en hardfork zoals het broertje de BitcoinCash ook bekend als BCC, en c.q nu ongeveer 1600 andere altcoins.

Autoriteit Financiële Markten waarschuwen voor de risico’s
NIET KOPEN! Ze waarschuwen u voor de Bitcoins en altcoins zoals redcoin om niets te kopen. (Dit kan in eigen voordeel zijn om te waarschuwen, omdat de bitcoin / altcoins als een paddenstoel uit de grond schieten) Daarmee zouden de banken onder drukt kunnen komen te staan en omvallen en daarmee kan de Euromunt / bankenwezen verdwijnen.

Het nieuws en de media laat iedereen weten dat de tulpenmania weer terug is
De ene noemt het een bitcoinbubbel de ander noemt het een zeepbel die ontploft. Sommige laten weten dat het einde nabij is. ^666^ (De Aluhoetjes genoemd)

Innovatie en techniek
Er komt een vloedgolf van nieuwe technologieën aan. Over veel van deze technologieën wordt al langer gesproken. Net als kunstmatige intelligentie, 3D-printen, robots voor hulp, Maar dan digitaal geld.

Herinnert u zich deze nog? Een mobiele telefoon hoef ik niet’ Video 1998

Mensen en geloven
De ene persoon gelooft in de Euro waar de andere in Bitcoins geloofd. Het is natuurlijk wel dat als iedereen geloofd dat sinterklaas bestaat, dat de winkels veel meer omzet draaien. Als mensen in de bitcoin geloven dan wordt vanzelf de Bitcoin groot, echter is de vraag: Welke welke currency? En dat weet niemand. Het goede nieuws is dat de cryptomunten door je jaren heen alleen maar groter en groter zijn geworden. Toekomst is dus nog onderweg om te weten waar de Bticoin gaat staan.

Is er Bitcoin cryptocurrency na de dood?
Dat is een goede vraag, zo speculeren er mensen dat de Redcoin gebruikt zal worden in de Hel. (Rood vuur). De ander denkt dat de bitcoin de Hemel is waar alles van goud is. Maar ook niemand weet of er na de dood nog iets is zowel de munt als voor ons. Dit moeten we even afwachten tot het zo ver is. Tot nu toe lijkt de bitcoin een enorme toekomst te hebben.