Hoe Reddcoins kopen via Litebit.eu?

Bij LiteBit is het de laatste tijd erg druk. Steeds meer mensen willen Reddcoins kopen. Het is belangrijk dat je eerst een wallet krijgt. Je kunt bij LiteBit op twee manieren een wallet aanmaken. Met een LiteBit wallet kun je een koop- en verkoopproces makkelijker maken. Hoe kun je dit doen?

Je kunt om te beginnen eerst naar de kooppagina gaan van de coin die je wil kopen, Reddcoins. Je kunt dan op de knop gebruik LiteBit wallet klikken. Bij de eerste keer wordt er dan een wallet voor jou aangemaakt.
Je kunt ook naar mijn wallet gaat en dan klik je op storten. Dan klik je op de pijltjes naast het lege vak om een nieuwe wallet te kunnen maken.

Als je kijkt op de pagina mijn wallet dan zie je hier welke coins je kunt verkopen op LiteBit, maar je ziet hier ook hoe je coins kunt versturen naar een andere wallet of hoe je coins kunt laten storten op je wallet.

Bitcoins (Cryptocurrentie) verkopen aan LiteBit
Vanuit Nederland heb je de optie om Reddcoins te kopen via bijvoorbeeld LiteBit.
Wist je dat je bitcoins en andere crypto currency kunt verkopen aan LiteBit.eu? Dit doe je dan in ruil voor euro’s of credits. Hierbij worden de transacties dan verwerkt om 11.30 uur en om 16.30 uur. Goed om dat te weten, zodat je daar rekening mee kunt houden als je hier zelf wat wil verkopen aan LiteBit.

Bitcoins verkopen, hoe gaat dat in zijn werk?
Je hebt de keuze gemaakt om bitcoins te verkopen. Je hebt dan een verkooporder en dan maak je een uniek adres aan waar je je crypto currency op wil storten. Als je storting niet binnen een kwartier uit hebt gevoerd dan wordt je verkooporder geannuleerd en worden de order voor de recente koersen verwerkt. Het is goed om daarbij te weten dat er dagelijks orders uit worden gevoerd om 11.30 uur en om 16.30 uur. In het weekend en op feestdagen worden er ook betalingen gedaan maar de banken zullen het dan niet direct kunnen verwerken, goed om daar rekening mee te houden. Het advies van LiteBit is ook dat je crypto currency met een miners fee moet sturen. Hierdoor ben je er zeker van dat de crypto currency binnen een kwartier over wordt gemaakt. Daarbij is er geen limiet aan het aantal bestellingen wat je per dag kunt plaatsen.

Reddcoins iets voor jou?
Inmiddels weet je dat je Reddcoins kunt kopen via LiteBit.eu, wil jij daar ook meer over weten of direct gebruik van maken? Maak dan een wallet aan zodat jij hier ook van kunt profiteren. Binnen een paar minuten ben je ineens een heel ander mens en kijk je ook anders naar de Reddcoins. Je wil er nu namelijk alles over weten en het goed in de gaten houden. Een goede keuze om nu Reddcoins te kopen via Litebit.eu, zodat je ook meedoet met deze investering!

Geld verdienen met aanmelden van anderen?
Je kunt naast dat je de cryptocurrency hebt gekocht een linkje ergens promoten. Als andere via de link zicht aanmelden ontvang je credits van LiteBit. Dit kan een leuke cent opleveren. Je kunt er Bitcoins voor kopen of uit laten betalen voor Euro’s.