Wat is Reddcoin?

Reddcoin kun je ook tegenkomen onder de naam RDD. Het is een speciale valuta, een sociale valuta waarbij de focus ligt op het sociale leven van mensen. Het doel van deze valuta is het makkelijk maken van het gebruik van crypto valuta voor het algemene publiek. Het wordt gedaan door een digitaal valuta systeem naadloos samen te laten werken met diverse grote sociale media platformen. Ze willen dan het proces van verzenden en ontvangen van geld leuker en ook nog eens eenvoudiger maken. Het meest opvallende aan Reddcoin is dat er social media gebruikt worden om het bewustzijn van de crypto valuta te spreiden zodat er een grotere doelgroep wordt bereikt. Het is geen vreemde ontwikkeling, steeds meer mensen maken gebruik van social media en het is dan ook een belangrijk deel van ons dagelijks leven. Dankzij social media krijgt iedere persoon ter wereld de kans om te laten zien wie hij echt is.

Cryptomunten kopen? Litebit.eu Klik hier

Crypto valuta ingewikkeld?
Is het crypto valuta ingewikkeld of valt dat mee? Om een antwoord te geven op deze vraag moet er naar de persoon gekeken worden. Sommige mensen hebben veel ervaring en bezitten veel kennis, anderen hebben nog geen idee waar het over gaat. Als je er nog weinig vanaf weet, dan is Reddcoin nog even nieuw en verwarrend misschien. Gelukkig kun je het onder de knie krijgen als je je er in verdiept. Alleen weten veel mensen niet waar ze moeten beginnen. Dat is ook de reden dat Reddcoin hier wat aan wil doen en zo meer duidelijkheid wil creëren via onder andere social media. Hierdoor leren steeds meer mensen er wat over en gaat het idee dat het ingewikkeld is er hopelijk snel vanaf.

Reddcoin en social media
De naam Reddcoin wordt nu nog veel gebruikt, maar ook horen we de termen social media valuta al eens voorbij komen. De kans is groot dat dit de naam gaat worden, want het is echt een valuta die werkt via social media. Het zal dan ook als het verder gaat lopen zich snel ontwikkelen. De ontwikkelaars zijn dan ook druk bezig om een platform te bouwen, voor onder andere sociale media zoals Twitter, YouTube en Facebook. Iedereen die mee helpt zal beloond worden en zo kan een content maker beloond worden met Reddcoin. De coins worden dan weer gebruikt om artikelen online te kopen of ze worden gebruikt in games. Het zou dan ook aantrekkelijk moeten zijn en ook voordelig moeten zij voor de gebruikers, maar ook bedrijven en ontwikkelaars kunnen hier veel aan hebben. Zou het de drempel kunnen verlagen voor het besteden van de valuta in spellen? Dat zou wel een doel kunnen zijn en daar wordt dan ook hard aan gewerkt door de makers van Reddcoin. Een mooie verkoop techniek en de komende tijd zal duidelijk worden of dat het ook zijn doel bereikt heeft.

Lancering in 2014 RDD
Sinds 2014 is Reddcoin gelanceerd. Ze wisten toen in totaal honderdduizend dollar op te halen en dat was voor de verdere ontwikkeling van de coin. Hele kort tijd daarna is het officieel gelanceerd en was er sprake van een totaal aanbod van 5,45 miljard RDD. Dit totaalbedrag is weer verdeeld onder vroege investeerders. Helaas had het toen een grote impact op het milieu en dat moest verminderd worden. Daarom zijn ze met de Reddcoin vrij snel overgeschakeld van een Proof-of-Work naar de Proof-of-Stake. Dit is een goede keuze geweest en daardoor hebben ze nog meer bekendheid gekregen. Deze valuta staat echt bekend als social media valuta. Waarom? Omdat er bij Reddcoin gebruik wordt gemaakt van social media platformen. De kans is groot dat je het hier dan ook al tegen bent gekomen, want steeds meer mensen praten er over en zijn benieuwd naar de mogelijkheden.

Roadmap
Er zijn grootse plannen met de Reddcoin. In 2017 hebben ze in het derde kwartaal een blockchain-gebaseerd identiteitssysteem gemaakt met een gedecentraliseerd fooiensysteem en dit was geschikt voor verschillende sociale media. Je zou daardoor de Reddcoin adressen kunnen checken met je telefoon. Dit was het idee wat ze in het derde kwartaal van 2017 hadden en in het laatste kwartaal van dat jaar moest een team de blockchain synchronisatie versnellen. Het zal dan ook mogelijk zijn om transacties uit te voeren met jouw smartphone. Het is dus allemaal goed wat ze aan het doen zijn, versnellingen, duidelijke uitleggen, groot bereiken, eigen platform… Een goede keuze om zelf te kijken wat Reddcoin voor jou kan betekenen. In het begin van 2018 staat op de planning dat het mogelijk is om gebruik te maken van “Mobile Staking”. Dit wil zeggen dat 5% van je inkomen gegenereerd kan worden door Reddcoin te bezitten, dit kun je dan beschikbaar stellen op je smartphone. Let op want dit kan niet zomaar, daarvoor moet je wel een officiële mobile wallet gebruiken. Als je deze hebt dan krijg je de bonus automatisch uitgekeerd.

Kies jij ook Reddcoin?
Steeds meer mensen zijn bezig met valuta en daar kun jij ook alles over te weten komen. Als je voor Reddcoin kiest, dan kies je een sociale valuta waarbij social media actief wordt gebruikt. Wie kan er tegenwoordig nog zonder social media? Iedere dag maken we hier volop gebruik van en dat zal alleen maar toenemen. Het is goed dat je je er ook goed over in gaat lezen en vervolgens kun jij de stap maken en investeren in Reddcoin. Veel mensen hebben nog geen ervaring met crypto valuta, maar daar kun jij snel verandering in aanbrengen. Investeer ook op tijd zodat je ook een leuke winst kunt behalen. Het is een goede coin waar veel van wordt verwacht. Ga daarom ook Reddcoin kopen en bekijken wat het jou gaat brengen.

Rendement en gemak van Cryptocurrency
Het rendement van bitcoins is hoger dan bij de banken en dat is al een goede reden om er zelf ook voor te kiezen. Je krijgt er echt geen spijt van wanneer je die keuze maakt en ook wordt de bitcoin koers bepaald door hoe dat mensen investeren in de bitcoin. Zorg daarom dat je er zoveel als mogelijk over weet en dan kun jij ook de keuze maken en Reddcoins kopen. Je kunt de Reddcoins ook tegen komen onder de afkorting RDD. Dit is echt het voorbeeld van een goede digitale valuta en aan de hand van blockchain technologie worden er betalingen mogelijk gemaakt op social media platforms. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan Facebook en YouTube. Er zijn geen kosten aan de transacties verbonden van Reddcoins, waarom niet? Dat komt omdat een transactie direct uitgevoerd kan worden. Ideaal dus om daar ook alles over te ontdekken.

Waar is Reddcoin voor geschikt?
Het grote voordeel is dat Reddcoins geschikt zijn voor veel betalingen. Daarbij zou je kunnen denken aan microbetalingen. Als je gaat kijken wat Reddcoin is, dan kom je iedere keer uit bij een vorm van digitaal geld. Er zijn veel digitale valuta op de markt gebracht, maar dit is ook wel nuttig waarom? Omdat er veel toepassingen voor te bedenken zijn. Toch ligt de focus bij de Reddcoin cryptocurrency op een ding en dat is social media. Een social media platform heeft als optie om content een waardering te geven. Je kunt dus zelf beoordelen wat je er van vindt en daarvoor krijg je dan in ruil wat terug. Een mooie wisselwerking waar veel mensen interesse in hebben, maar ook voor bedrijven is het interessant om hier gebruik van te maken.

Reddcoins kopen?
Het is iets wat jezelf moet kiezen, ga jij Reddcoins kopen of niet? Veel mensen vragen zich af of dat het een goede keuze is of dat ze beter nog even kunnen wachten of het niet moeten doen. Er is maar een manier om te ontdekken wat Reddcoins met je kunnen doen. Als je betalingen wil kunnen doen via social media, eenvoudig en snel zonder extra kosten, dan kan Reddcoins de oplossing zijn. Als de betalingen via Reddcoins mogelijk worden, dan is de kans groot dat de koers echt gaat stijgen en dan ben je blij als je deze ook in je bezit hebt! Zorg dat je ook gaat bekijken wat Reddcoins met jou kunnen doen, je kunt Reddcoins kopen en dan alles goed in de gaten houden. Het is een spannende periode, want het kan nog alle kansen op. Maar wel de moeite waard om het te ontdekken door nu Reddcoins te kopen.

ReddCoin cryptomunten kopen en verkopen via Litebit.eu.

Makkelijk een wallet online! Je kunt er heel erg makkelijk Reddcoin kopen én verkopen.